Praktijk

De praktijk algemeen

Huid- en oedeemtherapie DuoDermis is een gespecialiseerde huidpraktijk in Doetinchem in de Achterhoek, Gelderland.

Onze huidtherapeuten behandelen uiteenlopende huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, ongewenste haargroei en roodheid van de huid. Maar ook voor oedeem (vochtophoping), en littekens kunt u bij ons terecht.

Huid- en oedeemtherapeut

De huid- en oedeemtherapeut is dé paramedische specialist op gebied van medische en cosmetische huidzorg. De huidtherapeut behandelt de zieke en/ of beschadigde huid. Onze praktijk staat voor kwaliteit, deskundigheid en behandelingen op maat. Om onze kwaliteit te waarborgen staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zij wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

De huid- en oedeemtherapeuten van DuoDermis zijn gespecialiseerd in huidtherapie, oedeemtherapie en nazorg (borst)kanker.

Onze werkwijze

Op onze website kunt u terecht voor informatie over uw huidklacht en de bijbehorende huidtherapeutische behandeling. U bent van harte welkom in onze praktijk!

Afspraak maken

Iedere werkdag tussen 08:00 – 17:00 uur kunt u telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 0314-755455. Het kan zijn dat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden. Spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uiteraard kunt u ook via de e-mail info@duodermis.nl of het contactformulier een afspraak maken.

Intake

Om een behandeltraject op maat aan te bieden, vindt eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek nemen wij de tijd om uw huidklachten, wensen en verwachtingen te bespreken. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en krijgt informatie over de behandelmogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Graag meenemen naar de eerste afspraak:
‍

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Zorgverzekeringpas
  • De verwijsbrief van de huisarts of specialist
    (indien een verwijzing noodzakelijk is)

Afspraak annuleren

Wilt u een afspraak annuleren of verzetten? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Een afspraak die niet binnen 24 uur is afgezegd, brengen wij in rekening. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Betaling

Na de behandeling kunt u betalen via een pinautomaat of contant. U krijgt van ons een factuur mee, welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutische elastische kousen declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

Direct toegankelijk

Sinds 2011 zijn huid- en oedeemtherapeuten direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing meer nodig heeft van uw huisarts of medisch specialist. Toch eisen enkele zorgverzekeraars een verwijzing voor een vergoeding van uw behandeling.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.