Service Icon

Nazorg borstkanker

Na de diagnose borstkanker komt er veel op u af. Vaak start er een traject met oncologische behandelingen, waaronder een operatie, bestraling of chemotherapie. Deze behandelingen zijn noodzakelijk en effectief, maar kunnen gevolgen hebben voor de huid en het lymfestelsel. Vochtophopingen (lymfoedeem), verhardingen (fibrose) in de huid of verkleefde littekens zijn veelvoorkomende klachten.
Onze betrokkenheid bij nazorg borstkanker is groot. Door vroegtijdige behandeling van de huid kan veel ongemak worden voorkomen. In onze praktijk bieden wij diverse behandelingen, om uw huid- en oedeemklachten te verminderen.

Onze huid- en oedeemtherapeuten zijn gespecialiseerd in de nazorg van borstkanker en de behandeling van lymfoedeem. Tijdens een intakegesprek wordt besproken wat wij voor u kunnen betekenen. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden, vaak wordt een combinatie van behandelingen ingezet.

Oedeemtherapie

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze huidtherapeuten.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.