Microneedling

Heeft u last van acne littekens, grove huidstructuur of fijne rimpels? Dan biedt DuoDermis een passende behandeling voor u.

Wat is microneedling?

Microneedling therapie is een techniek waarbij een pen met 11 minuscule naaldjes over de huid roteert en vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Er wordt uitsluitend gewerkt met steriele en disposable cartridges, waardoor het een veilige en effectieve manier is om de huid te verbeteren. Door prikkeling van de bindweefselcellen, komen collageen en elastine vrij. Dit zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen door huidvernieuwing. De diepte van de naaldjes kan gemakkelijk tijdens de behandeling aangepast worden, afgestemd op de persoonlijke behoefte van de patiënt en behandelindicatie.

Huid- en oedeemtherapie DuoDermis maakt gebruik van de dermica goldpen.

Dermica Goldpen en Derma solutions

Om het beste resultaat te verkrijgen, wordt er gebruik gemaakt van Dermica Solutions. Dit zijn hoogwaardige actieve bestanddelen, die speciaal zijn gemaakt voor gebruik met de Dermicapen.

serums

Optimaal resultaat

Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om meerdere microneedling behandelingen te ondergaan in kuurverband. Het is per huidklacht afhankelijk hoeveel behandelingen er nodig zijn om optimaal resultaat te behalen. Onze huidtherapeuten adviseren u hier graag over.

Voor welke huid is microneedling geschikt?

  • Acnelittekens
  • Grove huidstructuur en vergrote poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Striae en striemen
microneedling Dermicapen

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze huidtherapeuten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten