Service Icon

Elektrische epilatie

Last van storende haren op de bovenlip of kin? Onze huidtherapeuten behandelen ongewenste haargroei effectief met elektrische epilatie. Er zijn veel verschillende methoden om ongewenste haargroei aan te pakken. Met epileren, scheren en harsen kunt u de haargroei tijdelijk verminderen. Maar deze haren groeien binnen enkele dagen tot weken weer terug. Om ongewenste haren definitief te verwijderen, bieden wij een effectieve behandeling aan.

Wat is elektrische epilatie?

Bij deze methode laat de huidtherapeut een dun naaldje in het haarzakje glijden en wordt een kort stroompje gegeven. Door het stroompje ontstaat warmte in het haarzakje, dit zal het haarzakje vernietigen.

Een voordeel van deze behandeling is dat rode, blonde, witte en grijze haren goed behandelbaar zijn. Deze haren zijn niet geschikt om met de laser of IPL te behandelen.

Er zijn meerdere behandelingen nodig om een goed resultaat te verkrijgen. De duur van het behandeltraject is afhankelijk van de hoeveelheid haren en locatie.

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze huidtherapeuten.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.