Service Icon

Medische Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime?

Dat is mogelijk met de Skinpen medische microneedling. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

Wat is medische microneedling?

Medische microneedling therapie is een techniek waarbij de Skinpen met minuscule steriele naaldjes over de huid roteert en vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door deze prikkeling worden de bindweefselcellen gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger, voller en de huidteint egaler en frisser.

De diepte van de naaldjes kan gemakkelijk tijdens de behandeling aangepast worden, afgestemd op de persoonlijke behoefte en behandelindicatie. Medische microneedling is effectiever in vergelijking met andere systemen en zorgt voor een zichtbaarder resultaat.

De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen. Skinpen microneedling kan het hele jaar door worden uitgevoerd én is geschikt voor alle huidtypen.

Indicaties SkinPen medische microneedling

  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes
  • Littekens
  • Pigmentvlekjes (zoals zonnevlekjes)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae/ striemen
  • Vergrote poriën
  • Huidverslapping

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Deze producten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen aan te raden, met een interval van 4 weken.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.