Service Icon

Huidverzorging en advies

Onze huid is een geweldig orgaan. Wist u dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is? Het regelt onze temperatuur, vochtgehalte en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Daarom verdient onze huid het allerbeste. U kunt zelf uw huid een handje helpen door de juiste dagelijkse huidverzorging te gebruiken. Zeker als de huid beschadigd is of wanneer er sprake is van een huidprobleem. Onze huidtherapeuten kunnen u adviseren in de beste verzorging voor uw huid.
Iedere huid is uniek en elke huid heeft zijn eigen behoefte. Het aanbod in huidverzorgingsproducten is groot. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste product voor u te vinden.

In de praktijk komen we de meest uiteenlopende huidklachten tegen. Van een droge huid tot aan pigmentvlekken en huidverandering bij kanker. Voor iedere huid kunnen wij een oplossing bieden.

Huidverzorgingsproducten bij DuoDermis

In de praktijk werken onze huidtherapeuten met de producten van La Roche Posay en Dermaceutic.

La Roche Posay

La Roche Posay heeft producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de intolerante, gevoelige en kwetsbare huid. De producten bevatten thermaal water, wat rijk aan selenium is. Selenium heeft een kalmerende en helende werking op de huid.

Bij eczeem, extreme droge en atopische huiden biedt La Roche Posay uitkomst.

Klinisch bewezen

De producten van La Roche Posay bevatten geavanceerde bestanddelen, die vaak zijn geïnspireerd op de nieuwste doorbraken in medisch onderzoek. De efficiëntie van de producten worden geëvalueerd in klinische studies.

Dermaceutic

Dermaceutic is een betrouwbaar en hoogstaand cosmeceutical merk. Het merk Dermaceutic is als één van de eerste laboratoria gestart met het toevoegen van actieve werkstoffen, zoals gestabiliseerd vitamine C, vitamine A, glycolzuur en hyaluronzuur. Deze producten bevatten actieve bestanddelen, die daadwerkelijk huidproblemen aanpakken.

Dermaceutic heeft krachtige medische chemische peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik in de huidtherapie praktijk.

Alle resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwt en bewezen in klinische studies.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.