Even voorstellen

Onze huid- en oedeemtherapeuten zijn afgestudeerd aan de Hogeschool te Utrecht.

Deskundigheid, kwaliteit en persoonlijke benadering vinden wij vanzelfsprekend. Daarom zijn de huid- en oedeemtherapeuten van DuoDermis geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Tevens volgen onze huid- en oedeemtherapeuten regelmatig cursussen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kennis binnen ons vakgebied.

Marjolein Leeuwerik

Mijn naam is Marjolein Leeuwerik, huid- en oedeemtherapeut en mede eigenaresse van Huid- en oedeemtherapie DuoDermis te Doetinchem.

Na het behalen van mijn diploma’s allround schoonheidsspecialist en pedicure, wilde ik graag meer verdieping binnen de huidproblematiek. Ik ben in 2010 begonnen aan de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool te Utrecht. In juli 2014 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut en ben direct aan het werk gegaan. Jaren heb ik met veel plezier binnen een huidtherapeutische praktijk te Ede gewerkt. Hier heb ik ook veel ervaring op gedaan. Mijn werk als huidtherapeut is erg veelzijdig en uitdagend. Op zoek naar de juiste oplossing en het bieden van een behandeling op maat geeft mij veel voldoening.

In januari 2018 ben ik samen met mijn collega Nelleke gestart met onze eigen praktijk “Huid- en oedeemtherapie DuoDermis”. Dit onder het motto: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Ik heet u van harte welkom in onze praktijk!

Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
AGB code: 90101516
Kwaliteitsregister Paramedici: 39912697888
Direct Toegankelijkheid Huidtherapie

Nelleke Nijman

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Nelleke Nijman, huid- en oedeemtherapeut en trotse mede eigenaresse van Huid- en oedeemtherapie DuoDermis.

Na het behalen van mijn diploma allround schoonheidspecialist, ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie. Ik wilde graag meer verdieping en kundigheid krijgen over de huid en huidproblematiek.

In juli 2013 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool te Utrecht. Ik heb veel ervaring in oedeemtherapie, nazorg (borst)kanker en het behandelen van huidaandoeningen opgedaan in een huidtherapeutische praktijk in Ede.

In januari 2018 zijn Marjolein en ik huid- en oedeemtherapie DuoDermis gestart om patiënten te voorzien van optimale huidtherapeutische zorg.

Ik verwelkom u graag in onze praktijk!

Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
AGB code: 90103848
Kwaliteitsregister Paramedici: 3991214088
Direct Toegankelijkheid Huidtherapie

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.