Onze behandelingen

Service Icon

Acnebehandeling

Last van puistjes, vette huid of pijnlijke ontstekingen? Op zoek naar een doeltreffende acne behandeling met direct zichtbaar resultaat?
Service Icon

Camouflagetherapie

Camouflage wordt gebruikt om huidkleurverschillen tijdelijk te verbergen.
Service Icon

Chemische peeling

Stoort u zich aan die fijne lijntjes, gauwe huid of acne littekens? Huidtherapie DuoDermis biedt de juiste en doeltreffende peeling behandeling.
Service Icon

Coagulatie

Steelwratjes, ouderdomswratten en andere goedaardige huidbultjes worden vaak als cosmetisch storend ervaren.
Service Icon

Elektrische epilatie

Last van storende haren op de bovenlip of kin? Onze huidtherapeuten behandelen ongewenste haargroei effectief met elektrische epilatie.
Service Icon

Huidverzorging en advies

Onze huid is een geweldig orgaan. Wist u dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is? Het regelt onze temperatuur, vochtgehalte en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf.
Service Icon

Laserontharing

Last van storende haargroei en ben jij het harsen, scheren of epileren meer dan zat? Laserontharing is een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en het lichaam.
Service Icon

Littekentherapie

Een litteken kan verkleefd, verdikt of verkleurd zijn, ook kan er sprak zijn van jeuk of pijn aan het litteken. Met littekentherapie bieden wij de juiste behandeling aan om uw klachten te verminderen.
Service Icon

Medische microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime?Dat is mogelijk met de Skinpen medische microneedling.
Service Icon

Nazorg borstkanker

Na de diagnose borstkanker komt er veel op u af. Vaak start er een traject met oncologische behandelingen, waaronder een operatie, bestraling of chemotherapie.
Service Icon

Oedeemtherapie

Bij oedeemtherapie wordt er een combinatie van meerdere therapieën ingezet om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te behalen. Het doel van oedeemtherapie is de zwelling en klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
Service Icon

Pigmentlaser behandeling

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment (melanine) in de huid. Tijdens een laserbehandeling worden intensieve laserstralen op de huid uitgezonden. De warmte zorgt ervoor dat het overtollig pigment wordt afgebroken door het lichaam.
Service Icon

Vaatlaser behandeling

Roodheid in het gelaat ontstaat door kleine gesprongen bloedvaatjes. Uiteraard kunt u deze roodheid camoufleren met make-up, maar als u op zoek bent naar een definitieve oplossing dan is de vaatlaser een goede oplossing.

MAak een afspraak

De zorg die uw lichaam verdient.

Ons team van hoogopgeleide professionals gebruikt de nieuwste technologieën om u snel en gemakkelijk te helpen met uw klachten.
Form User Icon
Form Email Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We sturen u zo snel mogelijk een bericht terug.
Oeps! Dat ging niet helemaal goed. Probeer het nog een keer opnieuw.