Service Icon

Chemische peeling

Stoort u zich aan die fijne lijntjes, gauwe huid of acne littekens? Huidtherapie DuoDermis biedt de juiste en doeltreffende peeling behandeling.

Wat is een peeling?

Met een peeling maken we gebruik van een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren, zoals glycolzuur of melkzuur. Peelings lossen het lijmlaagje tussen de dode huidcellen op, waardoor ze sneller afschilferen. Met peelings stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken. In diepere lagen van de huid worden bindweefselcellen (fibroblasten) geprikkeld om meer collageen en elastine vezels aan te maken. Hierdoor wordt de huid gladder, voller en egaler.

Iedere peeling heeft een specifieke werking in de huid. Zo zijn er peelings die de talgproductie remmen, pigmentvlekken verlichten of fijne rimpels verminderen. De huidtherapeut stelt een persoonlijk behandelplan op, die voldoet aan uw wensen en zorgvraag.

Huidtherapie DuoDermis Doetinchem maakt gebruik van de merken DermaQuest en Dermaceutic.

Voor welke huid is een peeling geschikt?

Optimaal resultaat

Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om meerdere peelings te ondergaan in kuurverband. Het is per huidklacht afhankelijk hoeveel behandelingen er nodig zijn om optimaal resultaat te behalen. Onze huidtherapeuten adviseren u hier graag over.

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze huidtherapeuten.

Vraag stellen

Form User Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Form Phone Number
Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.