Ervaringen in de praktijk

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden, sturen wij patiënten (nadat zij toestemming hiervoor geven) een vragenlijst per e-mail. Zo ontvangen wij anonieme feedback van onze patiënten. Wij maken hierbij gebruik van het programma Qualiview, maar ook op Zorgkaart Nederland kunt u een beoordeling plaatsen.

Hieronder leest u enkele ervaringen in de praktijk.

Nelleke en Marjolein zijn deskundig, enthousiast en betrokken, ze denken in oplossingen en niet in problemen/obstakels. Hou dat vast, dat is namelijk erg fijn voor de cliënt!

Anoniem | ervaringen verkregen uit Qualiview

Door de oedeemtherapie is het vocht in mijn benen verminderd en kan ik beter bewegen. Ik kan zelfs weer op mijn knieën zitten.

Anoniem | ervaringen verkregen uit Qualiview

Jullie zijn punctueel, vriendelijk, begrijpen de klacht en behandelen zo pijnloos mogelijk. Er wordt goed met me meegedacht.

Anoniem | ervaringen verkregen uit Qualiview

Vriendelijk, goede uitleg en goed resultaat. Betrouwbaar.

Anoniem | ervaringen verkregen uit Qualiview

Wilt u ons ook beoordelen? E-mail ons gerust of laat uw beoordeling achter op Zorgkaart Nederland.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten