Marjolein Leeuwerik

Marjolein Leeuwerik

Huid- en oedeemtherapeut

0314-755455

Mijn naam is Marjolein Leeuwerik, huid- en oedeemtherapeut en mede eigenaresse van Huid- en oedeemtherapie DuoDermis te Doetinchem.

Na het behalen van mijn diploma’s allround schoonheidsspecialist en pedicure, wilde ik graag meer verdieping binnen de huidproblematiek. Ik ben in 2010 begonnen aan de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool te Utrecht. In juli 2014 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut en ben direct aan het werk gegaan. Jaren heb ik met veel plezier binnen een huidtherapeutische praktijk te Ede gewerkt. Hier heb ik ook veel ervaring op gedaan. Mijn werk als huidtherapeut is erg veelzijdig en uitdagend. Op zoek naar de juiste oplossing en het bieden van een behandeling op maat geeft mij veel voldoening.

In januari 2018 ben ik samen met mijn collega Nelleke gestart met onze eigen praktijk “Huid- en oedeemtherapie DuoDermis”. Dit onder het motto: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Ik heet u van harte welkom in onze praktijk!

Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

AGB code: 90101516

Kwaliteitsregister Paramedici: 39912697888

Direct Toegankelijkheid Huidtherapie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten